woensdag 23 oktober 2013

Herfst

 moet je zien , ruiken en proeven. 


Paddenstoelen buiten Paddenstoelen binnen


Pompoenen buiten
 Pompoenen binnen

Heb heel wat jammetjes gemaakt, de afgelopen weken.
 Bananenjam met munt, perenjam met gember en kweeperenglei en kweeperencompote, heerlijk. De plank in de kelder is vol en ik geniet er heel erg van,  elke keer als ik het zie.Nu  is het wachten of al mijn mini kiwi's nog rijp willen worden en als iemand hier nog een leuk recept voor weet hou ik me aanbevolen. 

En wat  ik nu ga doen, nu ik mijn wintervoorraad klaar heb??
Opruimen      
Heb in de loop der jaren heel wat patroontjes bewaard en in mappen gestopt( en er naast gelegd) 
 Breien borduren en quilten alles door elkaar. Geen wonder dat  was ik toch net dat ene patroon nooit zomaar kon vinden. Daar moet nu verandering in komen !  Gaande weg kom ik er achter dat ook mijn smaak wel wat veranderd is dus ook controleren of het wel de moeite waard is.  Verder houd ik me bezig met het doorpitten van 'Huisje, boompje, beestje. En hierna, of eens tussendoor, hangt mijn design muur vol met projecten die nog afgemaakt moeten worden. 
Ook mijn oude franse wasrekje moet nog een verfje omdat de verf die er nu opzit er afbladdert. Het werkt  niet prettig als je allemaal schilfertjes verf in je quilt hebt zitten want ik gebruik het rekje voor mijn werkstukken waar ik aan werk. Dan ligt Dear Jane er ook mooi opgevouwen te liggen en heb ook nog wel leuke patroontjes bewaard, zucht, zucht. 

Fijne herfst,
                                                                              Dini

1 opmerking:

  1. Goec bezig hoor! Wel een hele klus, alles opruimen en uitzoeken......maar dan kun je straks de hele winter terecht in een kamer die goed georganiseerd is!

    Groetjes,

    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen