woensdag 24 april 2013

roodmeesje of koolborstje????

Oke, oke ik weet dat deze vogeltjes niet bestaan, alhoewel ik er niet helemaal zeker van ben. Zat ik hier een paar dagen geleden even te kijken of er nog post voor me was toen ik een getik achter me hoorde. (Nu ook weer trouwens!) Niet regelmatig maar af en toe. Soms wat luider dan weer wat zachter. Na een paar keer achterom kijken dacht ik wat te zien tussen de brocante door. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ben er eens goed voor gaan zitten. Als je goed kijkt zie je het koolborstje of roodmeesje  op het raam tikken. Mw koolmees bleef netjes op de achtergrond zitten toe kijken. Heer Koolmees wou toch echt naar binnen.Zie je het kopje achter de gemberpot? 
O, en voor die gene die nog nooit bij mij thuis zijn geweest, dit is niet mijn huis. Die gene die mij kennen zien dat direkt aan de ramen; die van mij zijn altijd glanzend schoon,  ja toch???Hier nog even vlug in de vlucht een vliegje mee happen. Op het witte deurtje op de achtergrond is het andere vogeltje nog te zien.


 Dit is al een week mijn uitzicht De ochtendnevel is goed zichtbaar maar geloof het of niet ; we hebben al 5 ochtenden heerlijk in de zon kunnen ontbijten, ondanks de nachtvorst!! Was het in de caravan 4 graden, buiten rond de 12 en dat is dan een stuk warmer. Onder de luifel, in de zon is het dan goed  te doen.
Pasgeboren lammetjes. Helaas hadden ze geen zin in poseren


 Hier zijn we ! Niet in de stille zuidzee of een bounty eiland maar de Millingerwaard!


Ons gezelschap tijdens de pik- nick tijdens de fietstocht.
Vandaag was het dus echt warm. En wat doe je dan als je op een frisse voorjaarsvakantie hebt gerekend ? Juist dan pak je je stofschaar en knip je de pijpen van de oudste broek die je bij je hebt. Nu maar hopen dat de zon blijft schijnen want het verschil in huidskleur.  Tussen ons gezicht,armen en benen  is erg groot.En  in de avonduurtjes wordt er gebreid en af en toe een blokje genaaid. 


Een mooi voorjaarsplaatje voor alle quiltsters .
Tot gauw. Dini

1 opmerking:

  1. Zit er mooi uit! Jullie treffen het toch nog heel best met het weer.
    Vervelen hoeft ook niet, zo te zien!

    Geniet ervan!

    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen